A+ A A-

"ИЗИДА" СЪЩО СЕ ВКЛЮЧИ В БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ НА ЛОКО ДРЯНОВО

darenie izida1Доказва се факта и твърдението, че Локо Дряново има безброй много приятели не само от Дряново но и от цялата страна..!                  

Капка по капка, вир става…! Продължаваме активно с кампанията! Добрата новина е, че нашият голям приятел г-н Младен Матеев, президентът на фирма „ИЗИДА” ООД от град Добрич, също дари средства и се включи в националната кампания за събиране на средства за закупуване на клубен автобус за децата на ФК „Локомотив” Дряново. Благородният предприемач и собственик на една от най-големите и успели фирми в България е един от най-трудолюбивите и честни хора, които ръководството на клуба има честа да познава.    

Благороден и голям любител, обичащ децата на България, волейбола, футбола и спорта! Г-н Младен Матеев, неговата прекрасна съпруга г-жа Матеева и екипа на институцията на сладоледените изкушения в България, също подадоха ръка и се включиха в кампанията. Впечатляващ е факта, че години наред г-н Матеев подкрепя развитието на детско юношеският спорт в България. Той е човек с главно „Ч”, а ,,ИЗИДА” - те просто са големи приятели на Дряново! 

Благодарение на тяхната подкрепа през годините успяхме да организираме и проведем в предбалканското градче спортни мероприятия и турнири от национален мащаб, като Великденски и Колден детски футболен турнир с участието на много отбора от региона и страната, което се превърна в традиция и празник за децата. За трета поредна година компанията подпомага изданието „Милан Джуниър Камп“ в България. Ръководството на Локо Дряново, безкрайно БЛАГОДАРИ за дарените средства на президента на ,,ИЗИДА” г-н Младен Матеев.            

Адмирации, благороден жест и пример за всички останали хора в България, заяви Председателя на УС на ФК „Локомотив” и Председател на местния парламент в Дряново – Тодор Георгиев /Теди Джорджо/.     До момента събраните средства в кампанията са 27 373 лева. Над 50 медии от региона и страната промотират БЕЗВЪЗМЕЗДНО кампанията, а радио и видео спота се ще въртят в ефира до събирането на средствата. Екипът на Локо Дряново, благодари за подкрепата на всички медийни партньори! / ДН


darenie izida2

Национална кампания за набиране на средства за закупуване на клубен автобус за школата на
ФК "Локомотив 1927" Дряново:

 

КОНТАКТИ