PROBUX - КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ПАРИ В ИНТЕРНЕТ

Е-мейл Печат ПДФ

ptc_woman12ProBux е уебсайт на който гледате кратки реклами и по този начин печелите пари от интернет.

Probux е безплатна услуга за цял свят, която позволява на рекламодателите да достигнат до потенциалните клиенти, като показва рекламите им  на сайта си, а също и предоставя на регистрираните потребители възможност за печалба.

 

По долу, ще представим за регистрираните потребители, примерна  стратегия ( актуално към 10.06.2014 ), от която да се започне от 0$ на ден и да се достигне до 20 -30$ на ден при Ultimate Member ( до 10$ на ден при Golden Member ) без никаква инвестиция ( Важно: Желателно е да се инвестират $100 за по-бързо реализиране на стратегията !!! ) и за най-кратко време.

Важно е да се знае, че ако се инвестират няколко долара в началото ( 20-30$ ще са достатъчни), ще е много по-лесно да се стигне целта  много по-бързо. По всяко време може да се добавят средства ( $80 за златно членство ), за да може да се достигне следващата стъпка по-бързо. Най-важните стъпки са да се придобие Golden Member и след това Ultimate Member.

Ето и описание на стратегията:

Начинът за  изкарване на повече пари от ProBux е чрез придобиване на реферали. Колкото повече имате толкова по-бързо ще печелите пари. Има два вида реферали, а те са директни (Direct) и наети (Rented).

Директните са хора, които вие директно сте присъединили към сайта си: колеги, приятели и всички записали се през вашия линк. Можете да намерите линка си за директни реферали в My Account - секцията на уебсайта, най-отгоре след надписа Your referral link. Най-добрите начини да се сдобиете с директни реферали е да рекламирате на други сайтове с пари, да присъедините приятели или роднини, да си направите собствена страница, както и използването на страници за размяна на трафик (traffic exchange websites), при които гледате страниците на други хора и после те гледат вашата.

Наетите са пак реални хора ( това не смея да го твърдя ! ), но са се записали без да са под никого и ги наемате от ProBux отначало винаги само за 30 дни. Много хора правят грешката да наемат постоянно без да си оставят пари за обновяване на периода на тези наети реферали. Наетите реферали ви струват 0.20$ на месец, поне в началото, после се увеличават в зависимост от натрупаното им количество. Неактивните се подновяват автоматично! Повече информация за плащанията може да намерите в секцията, най-отдолу в дясно на сайта - FAQs   (Frequently Asked Questions ).

Забележка: Ако английския ви затруднява и искате да гледате страницата на български език си инсталирайте браузъра: Google Chrome и работете през него. Имате и друга възможност, неясните текстове да си превеждате с помоща на Google преводача.


Целта е да стигнете Ultimate Member и да имате 4000 наети реферали и колкото се може повече директни реферали. Повече информация за това може да намерите в секцията: My Account - кликнете на картинката с надпис „Upgrade" в дясно. Запомнете,  че търпението и постоянството са най-важни !!! В това се крие и тайната на успеха! Бъдете готови да сте постоянни около 2 години, за да разгърнете стратегията си, без да теглите пари. Сайта плаща, но акo искате теглете периодично!

 

Първа стъпка

Направете си сметка в PayPal ( Ето ТУК е обяснено подробно как става това ) за да можете да си изтеглите спечелените пари. Създайте си безплатно акаунт в  ProBux от тук. Изберете си време през деня, когато ще кликате рекламите. Рекламите се гледат от бутона горе View Ads, след това избирате реклама която да гледате, кликате върху нея и изчаквате индикатора горе в ляво да се запълни и да се изпише: Advertisement validated!. И това е всичко. После кликате върху следващата. Рекламите най-отдолу от вида: Fixed Advertisements са задължителни за изпълнение всеки ден.


Втора стъпка

Щом стигнете 1$ и повече от кликане на реклами, прехвърлете този 1$ от главния си баланс (Main balance) в баланса за наемане на реферали (Rental balance).  Не правете грешката да наемате реферали когато стигнете 0,6$ както повечето хора правят.  Да можете да наемете 3 реферала, но няма да имате пари да ги подържате след като им свърши срока. Изчакайте да имате 1$. Може и да отнеме време да стигнете 1$ сам, но ще имате пари да поддържате новите си реферали и да рециклирате неактивните. Вие сами си решавате кои реферали да рециклирате (подменяте), но според мен НЕ РЕЦИКЛИРАЙТЕ , НЕЗАВИСИМО КАКВО СТАВА. ОСТАВЕТЕ СИСТЕМАТА САМА ДА СЕ СПРАВИ С ТЯХ!!!

След изтичане на 30-дневния срок, подновявайте всички активни реферали, както най-напред правите това за още 30 дена, докато не минете 200 реферала, след това увеличете срока на 60 дена!

Трета стъпка

Продължавайте да наемате по 3 реферала когато имате 1$ излишни в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 50% (наемайте реферали на стойност 50% от всичките ви средства, възможно е обаче сами да си направите и други оптимални изчисления ), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали ( по-горе ви посъветвах да не рециклирате - избора си е ваш! ) и удължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 200 наети реферала спрете да наемате нови и просто ги подържайте.


Четвърта стъпка

Когато главния ви баланс стигне 90$, използвайте 80$ ( или изчакайте промоция с намаление - 72$ ! ) от тях за да купите Golden Member ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0,5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно ( Това по подразбиране, но в действителност рефералите ще станат по-малко активни и тяхното Avg. ще се понижи леко, но това да не ви притеснява :-) ).


Пета стъпка

Почнете да наемате нови реферали ( препоръчвам по 20 на седмица а след 1500 по 25 ) и да удължавате срока им от 60, 90 до 150 дена, а може и до 240 дена .  Всеки ден удължавайте срока на един и същ брой реферала. Дневната бройка е равна на общата сума на наетите реферали делена на актуалния срок за който са подновени!

Пример: Имате 630 реферала които подменяте за 90 дена. Тогава 630 : 90 = 7

Всеки ден подновявайте по 7 реферала, от тези чиито срок предстои най-скоро да изтече , и които не са кликали през последните 2 дена, но са активни!

Когато стигнете 2000 реферала спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си. Може и да спрете да се развивате по-нататък и да си теглите натрупаната сума в Баланса всеки месец или на 2 седмици. Първо в сметката си в Pay Pal, което става в рамките на няколко минути, а от там в сметката си в банката, което става за 3-4 работни дена.


Шеста стъпка

Веднага щом имате 780$ ( 671$ при последната промоция !) станете Ultimate Member. Вярно скъпо е, но има доста облаги, а и ще ви донесе повече приходи, които да ви изплатят вложените средства. Дават ви 10 гарантирани реклами всеки ден по 1 цент всяка. Както и много други облаги, които може да видите в секцията My Account - прозореца  Upgrade.


Седма стъпка

Продължете да наемате реферали, докато не стигнете 4000 реферала. Като ги достигнете спрете да наемате реферали. Спрете автоматичното плащане ако сте го пуснали ( съветвам ви никога да не го пускате !!! )преди това и почнете да наемате рефералите си за по- голям период  150 или 240 дни ( ако не сте го направили вече ), поради това че, има по-големи отстъпки за повече дни. За 240 дни отстъпката е 30% а за автоматично плащане (autopay) e 15%. Най-добрата стратегия когато си купите Ultimate Member е да оставяте системата за автоматична подмяна да заменя неактивните реферали през 7 дена и може би да заменяте недоходоносните реферали със средни кликове под 0.66 и които са ви били реферали 30+ дни.


Осма стъпка

Най-доброто време за теглене на пари е когато имате добър доход от 4000 реферала, но повечето хора нямат търпението да чакат толкова дълго. Абсолютно най-ранното време, което препоръчваме  да теглите пари е когато сте Golden Member, и имате 2000 или поне 1800 наети реферала. Имайте предвид, че колкото по бързо стигнете 4000 реферала, толкова повече пари ще правите след време, отколкото ако теглите по-рано от това.


Съвети

Не е нужно да изпълнявате стратегията на 100%, можете винаги да спрете да наемате реферали, само ги подържайте и теглете паричките в сметките си.

Можете да увеличите дохода си с ProBux като разпространите линка си за директни реферали, който получавате след като сте се регистрирали. За тези директни реферали не плащате нито стотинка. Те ви носят доходи докато са активни.

Можете да имате само по един акаунт в Probux !!! Не опитвайте да правите повече, защото ще ви бъдат заключени всичките. Не се опитвайте да мамите по какъвто и да е начин.

Във форума има много хора готови да ви помогнат с каквито и да е въпроси.

Може да ви се струва, че ще отнеме доста време, но всъщност ще ви трябват по 5 - 10 минути ден, когато имате време. Най-важното е да бъдете търпеливи и активни ( Не ден или два! Подгответе се за период от 1 до 2 години! ) . Бъдете търпеливи и постоянни, и ще видите фантастични резултати и добър пасивен доход.

Посещавайте тази страница периодично, за да се запознаете с настъпили промени а и при нужда от помощ не се колебайте да я потърсите в секцията Коментари , под статията.

Пожелавам ви късмет с печеленето на пари от интернет!

Така че, какво чакате? Започнете да печелите сега!

Създайте си сметка в ProBux от тук.
Коментара (13)add comment

Whitehorse said:

0
Probux
Определено ПроБукса е от PTC сайтовете, който към момента работи най-добре. Даже според мен е най-добрия. Успех на всички
 
януари 11, 2013
Гласове: +1

naBka7a said:

февруари 26, 2013
Гласове: +0

cufi85 said:

0
...
zdraveite!ne badete skpti4ni kumhttp://www.probux.com/?r=cufi85,za6toto naistina se pe4eli ot nego.Az ve4e drupnah 50$ i sum mn dovolna.Kakto znaete,nujno e da imate dosta referali,koitoda poddurjate,no i tova e postijimo-samo imaite turpeniesmilies/smiley.gif
 
март 15, 2013
Гласове: +1

Aleksandar said:

0
...
Tarsia si direktni referali


http://www.probux.com/?r=alex2630
 
март 17, 2013
Гласове: +0

ДО АЛЕКСАНДЪР said:

Йордан Млъзев
Проблем
В МЕНЮТО "MY ACCOUNT" КЛИКНИ НА RENTAL BALANS -"ADD FUND" , ПОСЛЕ КЛИКНИ НА "PROBUX MAIN BALANCE" НАСТРОЙ СЪС СТРЕЛКИТЕ СУМАТА КОЯТО ИСКАШ ДА ПРЕХВЪРЛИШ И НАТИСНИ "ADD FUNDS

ТОВА Е !

АКО ПАК НЕ СТАНЕ, СВЪРЖИ СЕ С АДМИНИСТРАТОРА НА САЙТА!

ПОЗДРАВИ!
 
март 21, 2013
Гласове: +0

lili said:

март 22, 2013
Гласове: +0

krasi said:

0
имам нужда от реферали,нека си помогнем взаимно
ще стана реферал стига да нямам регистрация-нека си помогнем взаимно! сериозен съм http://www.probux.com/?r=krasi808
 
април 12, 2013
Гласове: +0

Златена said:

0
пробукс
Здравейте искам да попитам къде се отазяват парите от рефералите имам един директен реферал и трима наети но нещо невиждам къде ми се тупат парите от тях?Благодаря предварително.Нова съм и малко от някой неща не ми е ясно.
 
май 01, 2013
Гласове: +0

До Златена said:

Йордан Млъзев
Пари от реферали

ВСИЧКИ ПАРИ ОТ ВАШИТЕ КЛИКОВЕ, ОТ ДИРЕКТНИТЕ И НАЕТИТЕ РЕФЕРАЛИ И ОТ НАГРАДИТЕ СЕ ТРУПАТ В MAIN BALANCE
 
май 11, 2013
Гласове: +1

веси said:

0
къде са деректните реферали във пробукс
здравейте регистрирах се преди няколко дни във пробукс но никъде не виждам да имам деректни реферали т.е имам опция само наети реферали трябва да имам поне 1 деректне реферал за да ми излезе такава опция или трябва да съм от 10 дена в сайта че да видя такава графа моля помогнете
 
декември 13, 2013
Гласове: +0

CREATURE said:

февруари 07, 2014
Гласове: +0

Напиши коментар
По-малък размер на прозореца | По-голям размер на прозореца

security image
Моля въведете показаните символи


busy
Последна промяна ( Петък, 13 Юни 2014 14:39 )  

ЧИСТИ ЕКОЛОГИЧНИ ХРАНИ

НА ПАРТИ В ДРЯНОВО

banner1

ВСК КЕНТАВЪР - ДРЯНОВО

banner1

ТРАНСФОРМАТОРИ И ДРОСЕЛИ

banner1